Už jsem neměl náladu na Bouřńáku platit 380kč druhej den, ještě k tomu bych si bral poloviční den a ten stojí myslím 300kč. A v Sobotu jsem si všiml menšího vleku vleku naproti, na kterém jsem jsem jezdil a jako malý učil lyžovat. Ze vzpomínek vlek vlastní starší pán. Kterej je teď po operaci a z příbuzných se o vlek stará parta příjemných lidí.
Je to soukromý vlek. Žádný výděleční podnik. K vleku se dostanete při odbočení na křižovatce pod Bouřňákem. Odbočuje se u Nádraží
Hotel Vitiška.
Hlavně rodiče lyže nepreferují a jezdí max. na běžky a prakují přímo u vleku, což je celkem fajn.
Dále je problém jeho provoz. . Ale existuje web a mobilní číslo na pána. Který tam jezdí a spí v boudě každý víkend a většinou se najde pár lidí co sem přijdou lyžovat.
Cena: no jde jen o zaplacení elektřiny, takže kolem 100, 200, 300 kč, záleží kolik lidí přijde.
Vlek: má asi 300- 400 metrů s celkem slušným převýšením. Po levé straně při jízdě vlekem je sjezdovka, sjezdovka se ale neupravuje
Takže volný terén a po pravé straně je cesta a trochu křoví. Takže se zde dá provozovat takovej lehčí freeride
..
žádné fronty
pěkná atmosféra
Přijelo i pár freerajďáků, kterým se podařilo vyhodit lano
. Po oznámení pán měl celkem radost a volal známému, aby to jel zkontrolovat. My mladý tupě hleděli ale nakonec jsme pomohli a lano dostali zpět na kladku
.
Doporučuji někdy mi napsat,vydat se tam a užít si tam parádní lyžovačku
.